Хасково

Панайотов, директори и учители заснеха с таблети час по английски

ЧасНачалникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов, директори и преподаватели заснеха с таблети час по английски език на 10 б клас в хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Инициативата идва от Инспектората, който си партнира с колеги от Англия, Германия, Финландия и Турция в сферата на квалификацията на преподавателите. Софтуерът е изработен от Нюкясълския университет.

ЧасИдеята е да бъдат заснети детайлите на един учебен час, записите след това могат да бъдат преглеждани от преподаватели от други училища, включително и от чужбина, които да обогатят своя опит. Предстои и изграждането на портал за качването на подобни видеозаписи.

Преподавателят по английски пък бе Веселина Габарова, която бе сред 11-те учители, наградени от кмета Добри Беливанов по повод 24 май.

Освен Математическата подобни заснемания извършват и от хасковските ФСГ „Атанас Буров“, СОУ „Паисий Хилендарски“ и димитровградското ОУ „Пенчо Славейков“.

 Час  Час
 Час  Час

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха ха
ха ха
17.06.2016 8:12 8:12

Мале каква смешка! Много „интелигентни“ експерти на РИО!

БИРЛИБАН
БИРЛИБАН
19.06.2016 9:16 9:16

Тази некадърница ли избраха да води открит урок?? Тя не е добре с нервите, с главата също! Освен това е агроном по образование, другите преподаватели по английски са много по-добри от нея!

Back to top button