Хасково

Младо семейство дари сватбени подаръци на БЧК

ИграчкиЗатрогващо дарение получи Областният съвет на БЧК в Хасково.

ИграчкиМладото семейство Иванови от хасковското с. Стамболийски донесе куп нови детски играчки и дрехи.

В навечерието на сватбеното си тържество двойката помолила поканените гости вместо цветя да им поднесат играчки и дрешки, които да дарят на деца в нужда. Роднини, приятели и близки с готовност изпълнили молбата, знак за съхранената през вековете духовна потребност на българина да дарява.

Вещите, връчени във вълнуващия сватбен ден, ще бъдат разпределени между семейства с малки  деца, нуждаещи се от подкрепа. Избрахме БЧК да бъде посредник на нашия жест заради голямото обществено доверие, с което се ползва тази организация, споделиха двамата Иванови.

Дарение като това не се случват всеки ден и ние сме признателни за благородната идея на младото семейство, каза директорът на Секретариата на ОС на БЧК Минка Мечеринкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
20.06.2016 15:42 15:42

Браво на младото семейство. Много малко хора биха го направили. Адмирации.

Реалист
Реалист
20.06.2016 22:36 22:36

Голяма глупост! Деца в затруднено положение най малко се нуждаят от плюшени мечета.

:Х
21.06.2016 9:03 9:03

Реалност,ти какво дари?!

Катерина
Катерина
21.06.2016 12:07 12:07

Как може да има толкова злобни хора, като теб! Или по-точно завистливи! Само знате да плюете и съдите! Ти изобщо видя ли какво са дарили ? Видя ли, че между тези плюшени мечета има и много дрешки ? Не, ти побърза да съдиш! Как не ви е срам! Та тези деца няма ли да се зарадват на тези играчки?

Back to top button