Хасково

Дечев: Днес Гергана е нашия кадем в областна администрация

ПресконференцияГубернаторът Станислав Дечев се изказа ласкаво за областния управител за един ден 17-годишната Гергана Стаменова от Димитровград, като заяви, че тя е кадем за администрацията.

ПресконференцияПовод за думите му бе решението на общинския съвет в Стамболово за включване към водната асоциация с което се постигна консолидация в сектора на което присъства и Стаменова.

Гергана е от сутринта в областна администрация като се запозна с работата на всички звена. Тя сподели пред медиите, че работата тук е изключително отговорна и натоварена. Момичето заяви, че иска да кандидатства право или режисура.

Ученичката в димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ е победител в конкурса за есе на областна администрация „Нашата област – нашите мечти“ и спечели правото да бъде областен управител за един ден. Тя участва заедно с Дечев във всички срещи и получи сертификат за работата си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button