Регион

Четирима младежи пребиха и ограбиха двама мъже в Димитровград

ИлюстрацияЧетирима младежи са ограбили двама мъже от с. Ябълково в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 11 часа в полицейското управление се е явил 55-годишен мъж, който заявил, че около 0:30 ч., заедно с 54-годишния му приятел били нападнати от непознати лица на бул. „Димитър Благоев“ в града. След като им нанесли побой, им откраднали личните документи, мобилен телефон, 2 дебитни карти и около 115 лв.

Четиримата нападатели на възраст 25, 15, 19 и 17 г. са установени. Най-възрастният от тях е обявен за местно издирване, 19-годишният е задържан до 24 часа. Инкриминираният телефон е намерен, момчетата са признали пред разследващите за деянието си.

Телевизор и приемник пък са откраднати от с. Малко брягово. Вещите са били оставени под навес в двор на имот. Кражба от лек автомобил е регистрирана в Димитровград. След взломяване стъклото на шофьорската врата е проникнато в паркиран на улица „Захари Зограф“ лек автомобил Ваз. Открадната е мъжка чантичка с 300 лв. и документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button