Хасково

Измамник завлече касиерка с 470 лв., задигнаха кутия с пари от джамията

Измамник е завлякъл с 470 лв. касиер-операторка в офис за платежни услуги в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Той е поискал от жената да му уедри банкноти от по 2 и 5 лв. – общо 320 лв., като е получил желаната сума в по-едри банкноти. Впоследстие е установено, че липсват 150 лв. от дребните банкноти. Щетата възлиза на стойност 470 лв., уточняват от полицията.

Също вчера от помещение на ул. „Сан Стефано“ в Хасково е открадната метална кутия с пари – тип пощенска, която е била незакрепена към стена на джамията до общината, където са се оставяли дарения. Засега не е установено каква сума пари е имало в нея.

Крадци са разбили ламарина на маса на Неделния пазар в Димитровград, собственост на 39-годишна хасковлийка и са задигнали 105 детски спортни екипа на обща стойност 2650 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button