Хасково

Ротарианци правят фитнес площадка на Кенана

Фитнес площадка на Кенана ще бъде изградена в следващите месеци, съобщи на пресконференция новият президент на Ротари клуб Хасково-Аида Живко Вангелов.

Площадката ще е до някогашните езера и след монтирането на всички уреди ще бъде дарена на общината, която ще я стопанисва.

Проектът бе обявен на срещата с журналисти по повод новата Ротарианска година, която започва на 1 юли и визитата на новия Дистрикт гуверньор на Ротари България Димитър Димитров. Той заяви, че тазгодишната тема е „Ротари в служба на човечеството“, каквато всъщност е целта на хуманитарната организация от нейното създаване. Димитров маркира три от акцентите през тази година: подкрепа за силни клубове и развитие на членството, фокус върху устойчиви хуманитарни проекти в полза на общността и ефективни връзки за положителния публичен имидж на Ротари.

Димитров заяви, че двата хасковски клуба са сред лидерите в България.

На пресконференцията, водена от асистент Дистрикт гуверньор Динко Атанасов, бе паст гуверньора Любен Атанасов и бе представен новият президент на Ротари клуб Хасково Иван Боев, който се ангажира да бъдат продължени и надградени всички устойчиви проекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
клуб ИНДИАНА ДЖОНС
клуб ИНДИАНА ДЖОНС
08.07.2016 7:46 7:46

Олеле Малеле само като ги видиш кви олигофрени са на снимката и да припаднеш. Кви ротарянци са тия тва са си живи алкохолици защо изобщо ги показват ???

УЧЕНИК
УЧЕНИК
18.07.2016 14:54 14:54

„Карлово е градът, който е символ на българския дух…..Няма нищо по-естествено за карловци рождената дата на Апостола да бъде и наш празник. Бъдете здрави! Бог да пази България!, Бог да пази Карлово!”, с тези думи кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави жителите и гостите на Карлово и откри празника на града. Тържеството започна на площад „20-ти юли” с химна на България и издигане на националното знаме и знамето на община Карлово. На площада се състоя официалното посрещане на всички участници от Националния туристически поход „По стъпките на Левски”. Ръководителите на шестте лъча рапортуваха на кмета за успешно преминаване на прехода, а той им връчи грамоти. „Карлово е градът, който е символ на българския дух…..Няма нищо по-естествено за карловци рождената дата на Апостола да бъде и наш празник. Бъдете здрави! Бог да пази България!, Бог да пази Карлово!”, с тези думи кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави жителите и гостите на Карлово и откри празника на града. Тържеството започна на площад „20-ти юли” с химна на България и издигане на националното знаме и знамето на община Карлово. На площада се състоя официалното посрещане на всички участници от Националния туристически поход „По стъпките на Левски”. Ръководителите на шестте лъча рапортуваха на кмета за успешно преминаване на прехода, а той им връчи грамоти. В празникът се включиха: Георги Пилев – заместник-областен управител на Пловдив, заместник-кметовете на община Карлово Антон Минев, Данка Люртова и Стойо Карагенски, Стефан Стефанов – секретар на общината, проф. Иван Стоянов – председател на фондация „Васил Левски” и носител на Наградата на Карлово за 2016 г., проф. Иван Гаврилов – дарител, носител на Наградата на Карлово за 2015 г., общински съветници, кметове на населени места, много граждани и гости на града.“
ГОСПОДА, УПРАВЛЯВАЩИ ГР. ХАСКОВО, УЧЕТЕ СЕ НА ПАТРИОТИЗЪМ ОТ КАРЛОВЦИ!!!
ПОЗОР Е ДНЕС, ДА НЯМА ОФИЦИАЛНО ЧЕСТВАНЕ НА АПОСТОЛА! СРАМ!

Back to top button