Хасково

Общинският съвет взе 201 решения за осем месеца

11 заседания, от които три извънредни с приети общо 201 решения, е провел хасковският общински съвет от ноември 2015 до юни 2016 г., сочи отчетът на местния парламент за периода, внесен за юлската сесия от председателя Таня Захариева.

За осемте месеца няма оспорени решения от областния управител, като има една постъпила жалба от фирма до Хасковския административен съд, но още няма насрочено дело.

161 от всички докладни са внесени от кмета Добри Беливанов, 19 са от Захариева, две са от Димитър Шалапатов, а по една са от постоянните комисии по култура и здравеопазване, „Коалиция за Хасково“, Георги Пеев и Росен Пеянков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цецо
Цецо
07.07.2016 20:09 20:09

201 и нито едно от залоожените в предизборната програма ! Язък че гласувах за вас?

общинар
общинар
08.07.2016 9:31 9:31
Отговор до  Цецо

Що пишеш глупости? А намалената такса за детска градина и намаленият налог на МПС, явно нямаш дете в детска градина и колата ти е от по-големите и по-скъпите та не си усетил намаление.
Защо винаги хубавите неща ги забравяме на момента? Важното е да се плюе

Back to top button