Хасково

Учителите в „Левски“ за пример, боядисват си оградата

Учители и служители в хасковското СОУ „Васил Левски“ започнаха сами да освежават боята на училищната ограда.

Преподавателите обясниха, че го правят за да е приветливо както за децата, така и за тях самите, защото работят там.

Освен педагогическия и непедагогическия персонал в похвалната акция се включиха и от ръководството на училището в лицето на помощник-директорите. Вчера е боядисвала и директорът Милена Михайлова, която днес до обяд отсъстваше, защото бе на съвещание.

Боядисване

Haskovo.info припомня, че „Левски“ е едно от десетте училища в региона, които вече започнаха текущи ремонти по време на лятната ваканция. Останалите са: помощното училище, ПГЛП „Райна Княгиня“, „Св. св. Кирил и Методий“, СОУ „Св. Паисий Хилендарски“, „Любен Каравелов“, ОУ „Св. Климент Охридски“. Ремонтират се по едно школо в Свиленград, Симеоновград и с. Долно Големанци.

Боядисване

Боядисване

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рапон
Рапон
08.07.2016 16:44 16:44

ПЕТРЕ НЕ СЕ ОГЛЕЖДАЙ А БОЯДИСВАЙ! ;)))

Георги
Георги
08.07.2016 16:58 16:58

Жалка картинка. Много жалка картинка. Къде стигна българския учител . Ужас

Бояджия
Бояджия
08.07.2016 20:28 20:28

Тва новите бояджийски униформи ли са – защо всички бояджии са толкоз прости, че не са почнали да боядисват с костюмчета и тоалетчета. Изглежда така много по лесно се боядисва. А, и задължително на токчета!

l?
l?
08.07.2016 20:29 20:29

Тва новите бояджийски униформи ли са – защо всички бояджии са толкоз прости, че не са почнали да боядисват с костюмчета и тоалетчета. Изглежда така много по лесно се боядисва. А, и задължително на токчета!

кьорчо
кьорчо
08.07.2016 20:54 20:54

Колко си платихте за тази статия! И къде е цялата ви администрация – нещо не се вижда женъта на „губернатора“ – такава снимка щеше да ви вдигне още рейтинга!

Вили
Вили
08.07.2016 21:28 21:28

А учениците къде са ? Вместо по цял ден да вдигат кръвното на бабите и дядовците или да стоят неподвижни пред тв и компютъра, би било чудесно и те да се включат в акцията ! Трудът не само красеше човека в миналото, в настояще и Възпитава !!!

ууууу
ууууу
08.07.2016 22:31 22:31

Тая дърта клюкарка от мъжки пол още ли я държите там в това училище!

Тодоров
Тодоров
12.07.2016 20:03 20:03

Според мен това е падение! Унижение! Българският учител да боядисва оградата на училището! Панайотов, ти си шеф на регионалния инспекторат, нали така?! Това как ще го коментираш бе охлюв?!Пълно унижение! Местната власт в Хасково са пълни простаци! Да унижават учителите! Панайотов, стана ли областен управител на Хасково, ще те уволня на петата минута! Ти си ограничен тип, със селски манталитет, не те ли е срам, ,учителите да боядисват?!
Г-н кмете, г-н Беливанов, къде са общинските фирми, които могат да боядисат тази ограда.?! Срам и за теб кмете!

истината
истината
19.07.2016 12:28 12:28

Айде сега инспекцията по труда да се самосезира – от къде накъде служители ще бъдат карани да полагат трудови дейности извън трудовата им характеристика! Това колко закона нарушава. Или като няма работа си мислите, че хората на всичко са готови – аман от сладникави обясняния:“ за да е приветливо както за децата, така и за тях самите, защото работят там.“ Или за да е КОМФОРТНО на друг. Днеска работят утре не работят там, аха. То и без това един бояджия взима два пъти повече от един учител на месец! Спрете бе хора вече да бъдете овце. Като гледам на всички ви точно в тоя момент „много, ама много“ ви се боядисва!

Back to top button