Регион

Започнаха интервютата за работа на 200 оператори в „Язаки“

От днес, всеки петък от 8:30 до 17 ч. в зала „Гросето“ ще се провежда интервю с желаещите да започнат работа в прототипния завод на „Язаки България“ в Стара Загора, съобщават от пресслужбата на община Димитровград.

Само днес интервютата са в Бюрото по труда.

Компанията набира 200 оператори, които ще имат осигурен безплатен транспорт, столово хранене, работно облекло и други социални придобивки. Представител на отдел „Човешки ресурси“ на фирмата ще събеседва със заинтересованите на място. Желаещите да работят във завода ще могат да получат допълнителна информация на посочените телефони.

Важно уточнение е, че не е необходима регистрация в Бюрото по труда, като постъпилите и там молби ще бъдат разгледани и от фирмата ще се свържат с кандидатите.

Припомняме, че Язаки обяви официално намерението си да отвори новия си завод в България в община Димитровград, като в края на този месец се очаква да бъде направена първата копка, а до една година да бъде завършен основния завод, който ще функционира с пълен капацитет и ще даде работа на близо 3000 човека.

Всички, които се интересуват от възможностите да станат част от екипа на Язаки, могат да получат допълнителна информация на тел. +359 46 901 445 и +359 884 994 130 или e-mail: nedelina.apostolova@yazaki-europe.com

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жегата
Жегата
08.07.2016 17:38 17:38

От кога е тая снимка тия хорица няма ли да коабират от жегата навън :)

Back to top button