Хасково

54 свободни места в гимназиите след второ класиране

54 свободни места има в гимназиите в Хасковска област след втори етап на записване, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието.

В Хасково незаети места има в: ГПЧЕ „Асен Златаров“ – немски с английски – 2, испански с английски – 1, ПМГ „Боян Петканчин“ – математика с английски – 1, ПГДС „Цар Иван Асен втори“ – мебелно производство с английски – 4 и ПГТ „Александър Паскалев“ – кетъринг с английски – 9.

В Димитровград свободните са: ПМГ „Иван Вазов“ – математика с английски – 3 и география и икономика с английски – 2 и ЕГ „Д-р Иван Богоров“ – английски с немски и ИТ – 9 и английски с испански и ГИ – 1.

В харманлийското СОУ „Неофит Рилски“ в английски с немски и информатика с английски има по 7 свободни места.

В Свиленград незаетите са: СОУ „Д-р Петър Берон“ – информационни технологии с английски – 1 и ПГССИ „Христо Ботев“ – селски туризъм с английски – 7.

Подаването на заявления за участие в трети етап на класиране става на 11, 12 и 13 юли от 8 до 17 ч. във втори блок на Обединени ученически общежития – Хасково и ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград.

На сайта на РИО-Хасково са публикувани и всички незаети места след първи етап на записване за прием след завършено основно образование.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button