Хасково

Над 100 кандидат-директори на училища на изпит в Хасково

Над 100 кандидати за директори на общински и държавни училища от осем области на страната ще държат тест в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

Сред тях са и тези за шестте училища в Хасковско, за които също е обявен конкурс за директори.
В Хасково ще се явят още кандидати за училища в областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Сливен, Ямбол, Бургас и Кърджали.

Изпитът е насрочен за 19 юли от 11 часа в Регионален център за дистанционно обучение на УНСС-Хасково.

Интервюто с кандидатите, издържали писмения изпит-тест, ще се проведе по график в София в периода от 21 до 29 юли.

От РИО уточниха, че няма да обявят имената на допуснатите и недопуснатите до участие в конкурса.

Както Haskovo.info писа, 10 са кандидатите за директори на хасковските ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“. Шест са кандидатурите за ПГДС, а пет – за Езиковата.

По неофициална информация Валентин Краев кандидатства и за двете училища. Документи за ГПЧЕ са подали още Красимир Кръстев, Деян Янев, Гергана Гочева и Дарина Влайкова. Помощник-директорът в ПГДС Диана Димитрова също е подала документи. Петима са кандидатите за директори в свиленградското ОУ „Любен Каравелов“, а по двама са за школата в селата Ябълково и Железино и симеоновградското СОУ „Св. Климент Охридски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
08.07.2016 16:38 16:38

Жалка картинка. Много жалка картинка. Къде стигна българския учител . Ужас

абдал
абдал
08.07.2016 20:43 20:43

Тва на снимката некви случайни хора ли са или самите кандидати за директори – оти като гледам много къси гащи и потници. Хъм! И от къв зор в Хасково града са ги засилили – нещо мноо гладни ли са от РИОТО но МОН на ……….!

дракон
дракон
08.07.2016 21:01 21:01

Тази снимка е от изпита на кандидат-митничари.

даскал
даскал
09.07.2016 7:13 7:13

Панайотов каква е тази потайност за кандидатите за дървото ти ли си кандидат.Ще подадем сигнал в МОН за неспазване на наредбата за конкурси

Учител
Учител
09.07.2016 12:45 12:45

Стига с тоя смешник Валентин Краев. Въздух под налягане. Спрете да ни го набутвате в очите. Или да си мислим, че вече е определен за директор. Самочувствие взе никакво покритие. Видяхме го как работи!!! И наистина каква е тази скритост на нещата.

Рали
Рали
10.07.2016 13:59 13:59

Учител, даскал, абдал… Какви ли още псевдоними на дребни душички ще си изказват мнението неподготвени?! Застанете с имената си!!! Но, не, дребните душички не могат да го направят, защото просто не им е присъщо! Успех, г-н Краев!

Back to top button