Хасково

Кандидатстват за останалите 54 места в гимназиите до сряда

Започна подаването на заявленията за участие в трети етап на класиране в гимназиите, което ще продължи до 13 юли включително. Документи се подават от 8 до 17 часа във втори блок на Обединени ученически общежития – Хасково и ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград.

До 10 часа в Хасково имаше само две подадени заявления. Едното бе на Ивайло Мирчев, който дойде от Свиленград с баща си. Момчето завърши СОУ „Иван Вазов“ в града и иска да продължи в свиленградското СОУ „Д-р Петър Берон“, където има едно свободно място в информационни технологии с английски. В свиленградската ПГССИ „Христо Ботев“ пък има 7 незаети места след второ класиране в селски туризъм с английски.

Както Haskovo.info писа свободни места в региона са общо 54. В Хасково незаети места има в: ГПЧЕ „Асен Златаров“ – немски с английски – 2, испански с английски – 1, ПМГ „Боян Петканчин“ – математика с английски – 1, ПГДС „Цар Иван Асен втори“ – мебелно производство с английски – 4 и ПГТ „Александър Паскалев“ – кетъринг с английски – 9.

В Димитровград свободните са: ПМГ „Иван Вазов“ – математика с английски – 3 и география и икономика с английски – 2 и ЕГ „Д-р Иван Богоров“ – английски с немски и ИТ – 9 и английски с испански и ГИ – 1.

В харманлийското СОУ „Неофит Рилски“ в английски с немски и информатика с английски има по 7 свободни места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
учител
учител
11.07.2016 11:39 11:39

Щом Валентин Краев ще става директор, язък ни на ОБРАЗОВАНИЕТО. Един амбициозен въздухар под налягане. Не разбрахме какви „Огромни заслуги“ има и защо се лансират и награждават такива ограничени и посредствени хора като него на 24 май. Краев е един нагаждач и подлизурко. Срамувам се , че съм учител, заради такива като него. Пази Боже, сляпо да прогледа!!!!!!!!!!!

Стефан
Стефан
11.07.2016 11:59 11:59

Та Краев е директор на основно училище в с.Книжовник. Защо му е да ходи другаде, там имат по десетина деца в клас, от които половината не ходят на училище а станалите незнаят и таблицата. Така се учи.

Дедо
Дедо
11.07.2016 16:50 16:50

А да не би оная проста таксиджийка да не е въздух под налягане! Ми тая как стана директор. А после изгони сумати народ от работа. Защо в тая държава само простите и нахалните чалгаджии се издигат и тормозят народа. Защото още по прости и продажни хорица ими дават постовете!

Back to top button