Регион

Задигнаха предните гуми на Опел с джантите, хванаха цигари и ментета

Предните гуми на Опел са били задигнати с джантите в неделя в Свиленград, съобщават от полицията.

Колата е била паркирана на ул. „Лозица“ в града.

През последните дни от полицията са иззели общо 1120 цигари без бандерол от различни обекти на бул. „България“ и ул. „Картечар“ и предстои съставянето на актове.

При проверка в гараж на ул. “Акация”, стопанисван от 37-годишен хасковлия са открити 270 бандероли с холограмен стикер и надписи „Акцизен бандерол“. Предстои изготвяне на писмо до Министерството на финансите с цел установяване произхода на бандеролите и извършване на експертна справка.

При проверка в частен дом на хасковската ул. „Трайчо Китанчев“, обитаван от 55-годишен жител е иззет найлонов чувал около 1,5 кг. с листа с цвят и мирис на тютюн. Открит е и пластмасов леген, съдържащ 0,8 кг. натрошена маса с цвят и мирис на тютюн и 6 найлонови пакетчета с по 20 готови саморъчно направени цигари.

В събота при полицейска проверка в търговски обект в с. Иваново са открити и иззети 340 цигари без акцизен бандерол. При проверка пък в Свиленград на БМВ, собственост на 42-годишен от града, са открити и иззети 600 цигари без акцизен бандерол. В Любимец в дома на37-годишен мъж, са открити и иззети 4 ръчни машинки за направа на цигари, кутия с 450 заготовки за цигари и 670 гр. жълта нарязана суха маса с мирис на тютюн.

При полицейска проверка на Неделния пазар в Димитровград на две маси, собственост на 35-годишен от града, са открити и иззети 235 спортни артикула, носещи логото на чужди търговски марки.

В Хасково пък са разкрити извършителите на кражба на 80 литра дизелово гориво от товарен автомобил и два колесни трактора, извършена в началото на юли в с. Малево. Това са 19-годишен жител на с. Книжовник и 17-годишен от селото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button