Въпреки забраната чешмата до АГО стана автомивка

Хасково

Шофьори от хасковския кв. „Република“ все по-масово превръщат чешмата до АГО в автомивка.

В жегата в ранния следобед мъж от махалата изля няколко кофи върху Сеата си, паркиран под табелата „Тук не е автомивка“ с изтрито „н“.

Хасковлията заяви, че не се притеснява от забраната и че много други правят като него, защото водата така или иначе си изтича в канала.

Мъжът сподели, че преди да си измие колата сам си е направил баня, посочвайки шампоана до чучурите.

4 коментара

  • НИЩО НОВО НЕ КАЗВАТЕ…..ЗА МАНГАЛИТЕ МОЖЕ…АКО АЗ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО ОТИДЕМ И НАПРАВИМ СЪЩОТО ,ВЕДНАГА ЩЕ ЦЪФНАТ ОНИЯ ОТ КРОЗ…АМА ЗА МАНГОВЦИТЕ ВСИЧКО МОЖЕ…..МАЙ НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА….

  • Не разчитайте на КОРЗ, те са боклуци, които не работят. Също като мангалите от кв. „Република“.

  • Тези манговци станаха сащо като черните в Англия или Франция – постоянно има толеранс към тяхната престъпност, все едно имат имунитет или“криминален кредит“. Ако ти и аз го направим веднага ще се види. Не че нещо, но и аз искам да имам същите права като тях. Какво толкова пък ако го нарека ц….., да не е французин? Манго си гордей се, виж пиша го с главна буква.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...