Регион

Арестуваха нападателя, опитал да удуши мъжа в Нова надежда

29-годишният мъж, който преди три дни ограби и се опита да удуши мъж в хасковското с. Нова надежда, вече е задържан, съобщават от пресслужбата на полицията.

Тогава 63-годишният стопанин на къщата завари в една от стаите крадеца и при избухналата свада нападателят се опита да удуши стопанина, който пък го поряза няколко пъти с кухненски нож. Грабителят избяга с мобилен телефон, който също е открит.

25-годишен мъж от Чирпан и 22-годишен хасковлия пък са задържани за съхранение на дрога. Снощи в 22 часа автопатрул е проверил лек автомобил БМВ, паркиран на ул. „Акация“ в областния град.

В хода на проверката, на задната седалка на колата е открито пакетче с бяло прахообразно вещество с тегло 2 грама – хероин, спринцовка и фунийка с алуминиево фолио. Мъжете са задържани до 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button