Хасково

Бизнесобучение за малки и средни фирми ще се проведе в Хасково

Бизнес обучение за малки и средни предприятия по „Маркетинг и киберсигурност“ ще се проведе на 13 юли в Хасково, съобщават от пресслужбата на общината.


Събитието се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия- ИАНМСП съвместно с компания Файндейс и е част от поредица обучения, които ще се проведат в Монтана, Габрово, Пазарджик, Велико Търново, Ямбол, Добрич, Шумен, Хасково, Сливен, Враца, Кърджали и Благоевград.

Темите са „Успешен маркетинг на международни панаири и изложби“, „Киберсигурност – заплахи и последствия от хакерски атаки за вашия бизнес“, „Дигитален маркетинг“ и „Киберсигурност – Как да опазим бизнеса си от хакерски атаки“ са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

Бизнес обучението по „Маркетинг и киберсигурност“ дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия.

Обучението ще е в зала „Хасково“ на общината от 10 до 13:30 часа.

Лектори са Атанас Генков, магистър по „Компютърни науки“ и „Устойчиво развитие“, Румен Симов, началник на отдел „Мерки за интернационализация провеждани в чужбина“ в дирекция ИМСП на ИАНМСП, Калин Илиев, експерт „Дигитален маркетинг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button