Спорт

Хасковлийка се бори за медал на Световната гимназиада в Трабзон

Шампионката по спортна аеробика Дарина Пашова е единствената хасковлийка, която ще се бори за медал на 16-ата световна гимназиада в Трабзон, Турция.


Гимназиадата е за всички спортове и в нея участват ученици от 14 до 17-годишна възраст, но без такива от спортни училища. В гимназиадата участват предимно състезатели от националния отбор.

Състезанието е в петък и събота, като започва с квалификации и приключва с финали.

Haskovo.info припомня, че преди месец Дарина спечели сребърния медал на Световното първенството по спортна аеробика в Инчон, Южна Корея.

От началото на годината Пашова се състезава за СК Аеробика-АМД (Пловдив), като преди това бе в хасковския „Мега спорт“.
Отбор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.07.2016 22:53 22:53

Извинявам се, ако написаното ще изглежда заядливо, но Дарина Пашова не е единствената хасковлийка- Ангел Казаков също е от град Хасково. Освен това всички деца се борят за медал…!

Анонимен
Анонимен
14.07.2016 23:33 23:33

Аз не се извинявам като на предния коментар по горе,
Може ли преди да използвате селфи снимката на децата да ги попитате ИЗВИНЯВАЙТЕ, МОЛЯ ВИ, МОЖЕ ЛИ да използване снимката ви, но няма да пишем нищо за вас. Ако влезнете в интернет сигурно има мн голям брой снимки които може да изпозвате за стията ви за Дарина Пашова. Да Дарина е единствената хасковлийка, но не е едиственото дете от Хасково. Ангел Казаков също е от Хасково и той Също е няколкократен национален шампион по аеробика. Да не взе медал от световното в Корея като Дарина, но се класира на 4 място в категория двойки с Анита Гаврилова само на 0.2 десети от 3 място

Back to top button