Хасково

Преведоха 3399 лв. от сметките на Жоро за лечението на Иванина

Съпругата на нашия колега Жоро Христов – Дарина днес преведе по сметката на малката Иванина 3 399,15 лв.


След този превод, дарителските сметки от кампанията #спасижоро са закрити. Сега нашите усилия са насочени към двегодишната Иванина и нейното лечение. Досега десетки дарители откликнаха на молбата ни за помощ за Иванина, защото #добротопродължава.

Детето вече претърпя една операция в клиника в Истанбул. Същинската операция за отстраняване на туморното образувание в мозъка предстои. Животоспасяващата интервенция ще бъде финансирана 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури. Сега към #жороспаси очакваме да се присъединят още хора.

Близки и приятели на семейството на Иванина организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20:30 часа на сцената в центъра на курорта. Там ще бъде организиран и благотворителен базар в помощ на Иванина.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства. Може да дарите в благотворителните кутии, които са поставени в: хранителен магазин „Цветелина“ срещу автогарата, хранителен магазин „Фамилия“ в кв. “Орфей“, магазин Бест „Аро“ -к-кс „Веспрем“, магазин „Роулинг“, под общежитията, парфюмерия на „Веспрем“, до детския магазин за дрехи, хранителен магазин „Дент“ на „Веспрем“, „Chillout park cafe“, „Uno Piu“, бензиностанция „Вито 22“, Димитровград, бистро „Вип“, Димитровград.

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.

Банка: ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button