Хасково

Изключете всички ел. уреди преди заминаване на почивка, съветват от Енергото

Всички ел. уреди в дома да бъдат изключени преди заминаването на почивка, съветват от ЕВН България в сезона на отпуските.


СОТ, хладилник или фризер, които не винаги е подходящо да се изключват, ще продължат да консумират електроенергия.

Изключете от щепсела уреди като телевизор, аудио-уредба и монитор, защото и в режим на stand-by те ще продължат да консумират електроенергия. Електроуредите, които са в режим stand-by, трябва да се оставят включени само при необходимост.

Уверете се, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от вашата ел. инсталация.

Запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.

Ако във Ваше отсъствие няма достъп до Вашия електромер, можете да заявите посещение на отчетник на денонощен телефон 0700 1 7777 в удобно време, допълват от Енергото.

С цел навременна информираност EVN България съветва клиентите си да заявят безплатните SMS и имейл услуги на дружеството за информация относно стойността на фактурата и относно просрочени задължения. Заявката на услугите се извършва по удобен за клиента начин – по имейл, поща или чрез посещение в EVN Офис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button