Хасково

Четири квартала втори ден без вода, спряха и помпена станция

Хасковските квартали „Младежки хълм“, „Хисаря“ и „Македонски“, както и части от кв. „Овчарски“ са втори ден без вода, съобщиха за Haskovo.info от ВиК.

Вчера аварията на напорен водопровод там е била закърпена, но днес пак е избила вода и работата продължава.

В областния град има и втора авария, заради която се е наложило спирането на помпена станция.

Вода няма от кръговото на изхода за Харманли до бул. „Раковски“.

Очакванията са авариите да бъдат отстранени до вечерта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
венци
венци
14.07.2016 15:05 15:05

В тези жеги и без вода.Нестига че плаща ме най скъпата вода.Нямам думи.

Анонимен
Анонимен
14.07.2016 15:09 15:09

Втори ден без вода няма такава мизерия.

Каунчо
Каунчо
14.07.2016 18:35 18:35

Не е само тези два дни, през последната седмица всяка вечер около 23:30-00:00 часа спират водата незнайно защо и я пускат чак сутринта,аз живея до телевизионната кула до стадиона, не знам,дали в други части на града е имало подобен проблем ! Срещу 3 лева за кубик вода, услугата на ВиК е под всякаква критика… В най-горещия летен месец да се стои без вода е ад !

Анонимен
Анонимен
14.07.2016 18:40 18:40

В 12 часа през нощта едва ли я спират. Просто свършва количеството в резервоарите, защото някой не си е направил труда да планира

анонимна
анонимна
14.07.2016 21:53 21:53

Вече втори ден без вода, с малки деца. А болестите, които зависят от хигиената като хепатит, диария и други? А и как се пери без вода? Как се ходи вмирисан на работа, изпотен? Кой ще ни плати обещетение за това неудобство? ИСКАМ ВОДАААА, ИСКАМ, ЗА ДА СИ ИЗКЪПЯ МАЛКИТЕ ДЕЦА, ЗА ДА СЕ ИЗКЪПЕМ И НИЕ, ЗА ДА ИЗПЕРА! НИКЪДЕ ПО СВЕТА ТОВА ГО НЯМА ТОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА! Поне да кажат нещо, до кога няма да има, да знаем ние обикновените граждани….. Не е нормално това, в 21 век без вода и то в най-горещия летен месец… Кажете вие г-да от ВиК кога да очакваме да се изкъпем или да се молим да завали, че поне да се полеем?

Back to top button