Регион

Трима работници задигнаха 1460 лв. от старци след ремонт на къщата им

Трима работници са задигнали 1460 лв. от възрастно семейство в харманлийското с. Доситеево.

Те били извикани от 73-годишният стопанин на къщата, за да й ремонтират водосточните тръби. Мъжете пристигнали с лек автомобил Мазда.

След като приключили работата, домакинът ги извикал в дома му да се разплатят.

Предварителната им уговорка била да получат 350 лв. В стаята присътвала и 74-годишната му съпруга, в чийто джоб имало 1460 лв., от които старците трябвало да отделят уговорената сума.
Единият от майсторите обаче бръкнал в дрехата й, задигнал всички пари, качили се на колата и побягнали в неизвестна посока.

Досега е изяснено на кого се води автомобила, криминалистите имат насоки по случая.

Две кражби пък са станали през денонощието в Димитровград. Първата е от лек автомобил, паркиран на бул. „Стефан Стамболов“. След отключване на задна врата е откраднато DVD.
Втората кражба също е след отключване, но на входна врата на жилище на бул. „3-ти март“, откъдето са задигнати плазмен телевизор и дистанционно управление за него.

За кражба на пари и злато съобщават от Тополовград. Неизвестно лице е проникнало с подправен ключ в дом на ул. „Драва“ в града и е откраднало 1300 лв. и златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Традиции на етноса
Традиции на етноса
14.07.2016 18:31 18:31

„Работниците“ да не са били леко изпечени и мургавеещи?

да
да
15.07.2016 17:07 17:07

да

Back to top button