Хасково

Жечка Колева става временен кмет на Тракиец до изборите

Жечка Колева да бъде избрана за временно изпълняващ длъжността кмет на хасковското с. Тракиец до полагане на клетва на новоизбрания кмет, предлага в докладна за сесията на 22 юли председателят на общинския съвет Таня Захариева.

До тук се стигна след постъпило писмо от ОИК – Хасково за прекратяване на пълномощията на Красимир Бойчев като кмет на Тракиец.

Както Haskovo.info писа ОИК реши и да уведоми ЦИК, която да направи предложение до президента за насрочване на частичен избор за кмет на с. Тракиец.

До сесията се очаква да бъдат определени и временно изпълняващи длъжността кметове на селата Криво Поле, Гарваново и Корен, кметовете на които също са с прекратени пълномощия от ОИК. Това са Стойчо Стоев, Иван Христов и Веселин Хаджиев, за които комисията установи, че също се осигуряват не само от общината и имат фирми.

Временните кметове на трите села се очаква да влязат на сесия в извънредни докладни.

Тракиец тръгна към нови избори

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button