Читатели: Опасни кабели на пешеходната улица в Хасково вече седмица

Хасково

Опасни кабели стърчат от земята на ул. „Сан Стефано“ в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Ситуацията била от поне седмица и никой не обръщал внимание.

Вероятно става въпрос за счупена от вандали лампа, чиито кабели сега са на плочките и могат да предизвикат сериозен инцидент, ако някой ги настъпи. Мястото е изключително комуникативно, защото от там преминава огромен поток от пешеходци, коментират читателите.

Само на няколко метра от мястото, което е до бившия мебелен магазин, има и детска площадка, а през лятото децата ходят със сандали и много лесно може да ги удари ток ако докоснат кабелите, притесняват се подалите сигнала.

Haskovo.info препрати сигнала до Община Хасково. От там заявиха, че ще проверят и ще вземат мерки.

Изпратете и вашите сигнали тук

3 коментара

  • Върти ли някой гуми по цяла нощ из града или само на мене така ми се струва? Няма ли един полицай през нощта в този най-хубав за живеене град?

  • Толкова ли няма кой да смени тия лампи или да замаже дупката като е счупена лампата. Трябва някой да пострада, за да се вземат мерки

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.