Регион

Срещу контрабандата: Три служби тарашат колите на Капитан Андреево

Операция срещу контрабандата и нелегалния трафик на хора се проведе тази вечер на граничния пункт Капитан Андреево. Тя е съвместна на гранична полиция, митницата и полицията в Хасково.

Всички автомобили, влизащи в България бяха щателно проверявани на 7 допълнителни работни места. Малко след като акцията беше приключила, тя беше възобновена, защото след началото й част от пътуващите са се върнали обратно в Турция, а след това потеглили отново.

Съвместната акция се налага, за да може по-бързо да бъдат претърсени всички автомобили в интензивния трафик, обясниха от Гранична полиция, МВР – Хасково и Агенция Митници.

По време на акцията са открити над 50 000 къса контрабандни цигари, огромно количество недекларирани текстилни стоки и пестициди, които са забранени за внос в страната. Очаква се утре да има нови резултати.

Задържан е и чужденец, който дал противоречиви обяснения какво прави на територията на граничния пункт. От началото на годината досега на Капитан Андреево са задържани над 500 нелегални мигранти, скрити в товарни автомобили.

Полицейска акция

Полицейска акция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button