Хасково

Катастрофа спря за час бързащите за гръцко море от Хасково към Кърджали

Повече от час движението от Хасково към Кърджали беше блокирано заради пътен инцидент. Катастрофата е станала около 10 часа и до 11, когато пътят беше разчистен, се образуваха огромни колони от чакащи автомобили.

Малко след Хасково автомобил с пътници от село Войводово се ударил в движещ се вдясно трактор. От удара колата се завъртяла и се ударила в друг лек автомобил с румънска регистрация. Най-сериозни са щетите по българската кола. За щастие сериозно пострадали няма.

Най-вероятно шофьорът се е движел прекалено бързо и се е разсеял, за да се удари в трактора, коментираха чакащите на опашката шофьори. Повечето бяха изнервени от дългия престой на път към гръцкото море, тъй като там движението е еднопосочно и няма вариант за заобикаляне на мястото на инцидента.

Катастрофа

Катастрофа

Снимки: Георги Даскалов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.07.2016 13:41 13:41

Некадърните шофьори така правят. Трепят се по пътищата като малоумни

Back to top button