Хасково

Трети ден части от Хасково без вода в жегите заради аварии

Пореден ден голяма част от Хасково е без вода заради ВиК аварии, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Някои от тях са без вода трети ден в жегите.

В сряда и четвъртък хасковските квартали „Младежки хълм“, „Хисаря“ и „Македонски“, както и части от кв. „Овчарски“ останаха на сухо заради авария на напорен водопровод, който се пръсна повторно. Днес жителите там също нямаха вода.

От водното дружество обясниха, че кварталите са във висока част на Хасково и е нужно време водата да достигне до тях след пускането на водопровода.

Нова авария днес остави без вода и голяма част от центъра. От Водното дружество заявиха, че проблемът ще бъде отстранен в следобедните часове и водата пусната.

Хасковлии се притесняват, че поредният ден на безводия ще увеличи още предпоставките за разпространение на зарази. Както Haskovo.info писа вчера в града има пик на ентеровируси с диария.

Пик на диариите в Хасково, връщат се болни и от морето

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
marko todorov
marko todorov
15.07.2016 17:01 17:01

АЛОО ЕНЕРГОТО ЛИ Е?
НЕЕ ВЕИКАТО СМЕ
АА И НА ВАС ДА ВИ Е…А МАЙКАТА!

Back to top button