Регион

И детски рисунки на благотворителния концерт за Иванина в Баните

Лечението на Иванина върви добре, детето е преборило тежката инфекция и при благоприятни обстоятелства може да бъде оперирано за отстраняване на тумора в мозъка в клиниката в Истанбул още в понеделник.

Радостната вест донесе бащата на Иванина Иван Иванов, който се върна за кратко и по спешност от Турция в Минерални бани за да извади важни документи.

Десетки деца от Минерални бани се събраха днес в парка пред църквата „Свети Георги“ в Националния курорт за импровизираната „Работилница за Ивка“.

В създаването на рисунки, апликации и други произведения на изкуството се включиха ученици, учители и деца от детските градини в община Минерални бани.

На самия благотворителен концерт на 16 юли в 20:30 ч., около сцената в Минерални бани, ще има базар. Всеки един от присъстващите ще може да помогне за спасяването на двегодишната Иванина, като запази и един прекрасен спомен от тази благородна детска инициатива.

Благодарение на организаторите на кампанията #Жороспаси и участниците в нея, както и на други съпричастни към каузата на Иванина вече са осигурени и други прекрасни изделия за базара.
Сред тях са авторска книжка с илюстрации и пликове за писма от 11-годишната Нели Делева, рисунки от деца от различни школи, детски гривни, капан за сънища и чан от школа по етнография към Младежки център-Хасково, снимки от Хасково и други произведения.

Припомняме, че концертът „Заедно МОЖЕМ за ИВКА“ започва в 20:30 часа на сцената на Летния театър в Националния курорт Минерални бани. Произведенията на детското изкуство ще могат да се закупуват поне час по рано в Летния театър, както и по време на самия концерт.

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.

Банка: ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button