Временно обезопасиха опасните кабели на пешеходната в Хасково

Хасково

Опасните кабели на пешеходната улица „Сан Стефано“ в Хасково, за които вчера Haskovo.info писа по читателски сигнал, днес бяха временно обезопасени.

По обяд от кметството изпратиха работници на общинското предприятие „Екопрогрес“, които изолираха кабелите и поставиха бетонно кошче без дъно върху тях, за да няма пряк достъп до опасните жици.

Кабелите бяха оголени и застрашаваха многобройните пешеходци по главната улица след поредната вандалска проява и счупването на улична лампа. Временното обезопасяване беше обяснено с това, че предстояло да бъде възстановено осветителното тяло на същото място.

Кабели

Оказа се обаче, че подобни опасни кабели има и на други места в центъра на Хасково. До читалище „Заря“ има поне две изкъртени лампи и кабели на тротоара. Работниците от „Екопрогрес“ увериха, че и те са планирани за обезопасяване, но това нямало да стане днес.

Кабели

Припомнете си:

Читатели: Опасни кабели на пешеходната улица в Хасково вече седмица

Един коментар по “Временно обезопасиха опасните кабели на пешеходната в Хасково

  • То пък това е едно обезопасяване. Просто отбиват номера, а въсщност нищо не правят. Всичката им работа е такава!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.