Регион

Хванаха 12 сирийци в товарен влак на Капитан Андреево

12 чужденци без документи са задържани снощи на българо-турската граница, събщават от МВР.

Към 23:30 часа на ГКПП Капитан Андреево–гара пристигнал за влизане в страната товарен влак с 13 вагона. При извършената физическа проверка на влака в един от вагоните граничните полицаи открили чужденците. Те заявили, че са сирийци.

Нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Свиленград. Работата по случая продължава.

През изтеклото денонощие служители на Главна дирекция „Гранична полиция” са задържали общо 54 нелегални мигранти, от които 21 лица при опит за незаконно преминаване на вход – 20 лица на българо-турска граница и 1 лице на българо-гръцка граница и 33 лица граждани на трети страни са задържани на изход на българо-сръбската граница.

Поради наложени принудителни мерки и нередовни документи, на граничните контролно-пропускателни пунктове не са допуснати да влязат 13 граждани на трети страни, не са допуснати да излязат 18 български граждани, 2 граждани на ЕС и един от трета страна.

През изминалото денонощие на граничните контролно-пропускателни пунктове от влизащи в страната български и чужди граждани са иззети недекларирани общо 30 790 цигари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.07.2016 13:12 13:12

Тия хора не бягат от хубаво.

Back to top button