Регион

Стотици подкрепиха „Заедно можем за Ивка“, базарът събра 4900 лв.

Стотици жители и гости на Националния курорт Минерални бани подкрепиха каузата за спасяването на двегодишната Иванина Демирева.

Местата в Летния театър се оказаха малко за дошлите да се насладят на музикалните и танцови изпълнения в събота вечер.

Концерт

4900 лв. са събрани от кутията на благотворителния базар и от двете кутии, с които местни деца обикаляха сред публиката. Събирането на средства в други две кутии продължава и в неделя и ще бъдат отворени в понеделник.

В близо двучасовата програма взеха участие Представителния танцов състав „Чудесия” към младежкия дом в Пазарджик, Спортен клуб „Рона” от Хасково, формация „Денс Фит” от Димитровград, Клуб по аеробика „Мега спорт” Хасково, Танцов състав при читалище „Христо Ботев” в с. Караманци, групата за обработен фолклор „Ручей” от читалище „Заря” от с. Минерални бани.

Концерт

Благотворителният концерт започна с два детски дуета – Диян Делев и Ивайла Даниелова и Хубан и Рени Динкови. Истински фурор предизвика и народния певец Хубен Ванчев.

40 минути продължи програмата на танцьорите от „Чудесия”, които са любимци на публиката в Минерални бани. Те са победителите в 16-и международен етнофестивал „Децата на Балканите – Заедно в Европа”, който се проведе на 31 май и 1 юни на сцената на Летния театър.

Концерт

Организаторите на концерта благодарят на кмета Мюмюн Искендер и община Минерални бани, за оказаната помощ и съдействие, както и на организаторите на кампанията #жороспаси. Специални благодарности на Георги Марашев, който осигури два винила и тениските с логота на концерта, както и на бизнесмените Калин Батаклиев, Атанас Джамуров, Николай Перчемлиев, фирма „Нолев”, бензиностанция „ОМВ” с управител Петко Коленцов, Марин Маринов и механа „Банска къща”. Всички те помогнаха с нощувки, транспорт, гориво и храна участниците в благотворителния концерт.

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.

Банка: ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Деница
Деница
17.07.2016 17:52 17:52

Поправете си заглавието не е Ивака ,а Ивка!!!!!!!

Деница
Деница
17.07.2016 17:53 17:53

Бързи сте браво

Анонимен
Анонимен
11.12.2016 15:58 15:58

Супер много се радвам за детенцето. Дано се съберат ощепо толкова.

Back to top button