Хасково

Читатели: Изпочупени пейки и скъсани мрежи на „Авеню“

За изпочупени пейки и скъсани мрежи на футболните врати в спортен комплекс „Авеню“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

По техните думи спортният комплекс е в окаяно сътояние, въпреки че за ползването на съоръжението се събират такси.

Спортуващите в комплекса алармираха и за лошото състояние на съблекалнята, тоалетната и банята.

Комплексът се стопанисва от частна фирма, която плаща наем на Община Хасково. Пред Haskovo.info от фирмата-наемател на комплекса обясниха, че е имало вандалски изтъпления от страна на младежи, които вечер се събирали там и пиели. Предстои проверка на зулумите и тяхното отремонтиране.

Що се отнася до санитарните помещения, там също предстоял ремонт, защото от снега през зимата е поддала мазилката, обещаха от фирмата.

Авеню

Изпратете и вашите сигнали ->  ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Teen
Teen
18.07.2016 13:35 13:35

Всеки ден аз и приятелите ми сме на авеню и никога не са се напивали.
А относно разкъсаните мрежи на футболни врати, когато играят в игрищата си плащат , така че ако обичате кажете на охранителя на парк „Авеню“ да не се прави на много интересен ,защото с тези пари които младежите му плащат за да използват игрищата може да оправи и пейките и разкъсаните мрежи на футболни врати

Готин
Готин
18.07.2016 14:51 14:51

Видяхте ли,че едното игрище за тенис и волейбол е превърнато в циркова арена. Аз и приятелите ми играехме волейбол, сега не можем да го ползваме. Когато се набираме на лостовете се носи непоносима воня на кюфтета и цаца от заведението в парка. От охранителя на парка нищо не зависи. Коценсионерът да не се прави на кръчмар и тука, ами да си оправи площадките и да ги ползва за определените цели.

В Николова
В Николова
21.07.2016 18:14 18:14

През коя година беше открит комплекса!? От кадрите е видно, че дъските са изгнили, а и мрежите са поостарели. Нали за това си плащат играещите там , за да има условия за заниманията им! Който трябва да си свърши работата !

Back to top button