Хасково

Пламна строителното сметище, огънят стигна почти до пътя за Хасково

Сметището за строителни отпадъци над картинг пистата в Хасково пламна в ранния следобед. На място бяха изпратени две пожарни, които започнаха да гасят огъня.

Пламъците стигнаха тревите, храстите и няколко дървета и заплашваха да стигнат пътя за Хасково, който бе обвит от пушек. Шофьори също сигнализираха Haskovo.info за пожара.

Работата на огнеборците бе допълнително затруднена от силния вятър. В крайна сметка за спирането на огъня помогна и дере с вода, което върви под сметището.

Причините за пожара се изясняват. На място има и екип на КОРЗ. Веднага след пристигането на пожарните и журналистите сметището напуснаха половин дузина роми с каруци, някои от които се разгневиха на репортерите и заявиха, че не искат да бъдат снимани. Според пожарникарите е възможно някой от каруцарите да е изхвърлил незагасена цигара и така да е тръгнал пожарът.

Пожар

Пожар

Пожар

Пожар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button