Любопитно

Двойна радост за Кристина, самоедите й с куп отличия от международна изложба

Последната международна изложба донесе двойна радост за харманлийката Кристина Димитрова, която е горда собственичка на самоедите Smiles of Seven Hills Cody и Smiles of Seven Hills Donatelo.

Изложбата в Шкорпиловци бе и квалификация за Crufts – голяма световна изложба, която се провежда в Бирмингам.

Коди, който е на 2 г., в клас шампиони спечели първо место при мъжките, първо място от породата и трето от пета международна група. Самоедът заслужи титла Гранд шампион на България.

Вторият ден пак в клас шампиони, той отново спечели първо място при мъжките самоеди, първо място в породата и второ в 5-та група.

Донатело, който е на 8 месеца, стана най-хубаво подрастващо куче от породата, много преспективен и най-хубаво подрастващо куче от всички породи – 1-во място. През втория ден – отново най-добро подрастващо от породата и трето место от всички породи. Техен водач бе Мария Бонева.

Изложба

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Hamide Osman
Hamide Osman
19.07.2016 9:48 9:48

Браво!Съвсем заслужени титли!Познавам кучетата и собственника и това е резултат от много усилия и най-вече любов!

Back to top button