Регион

Почина шофьорът на таксито от катастрофата в Свиленград

47-годишният шофьор на таксито от вчерашната катастрофа с пътнически микробус край Свиленград е починал, съобщават от пресслужбата на полицията.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана вчера около 13 часа на кръстовището между улиците „Сан Стефано“ и „Ген. Скобелев“.

32-годишният шофьор на буса от Крън се е движил по „Сан Стефано“ в посока МБАЛ – Свиленград, не е спрял на „Стоп“ и е ударил таксито Ваз, шофирано от загиналия от село Георги Добрево.

Първоначално водачът бе откаран в свиленградската болница с разкъсан черен дроб и бе опериран, но впоследствие е починал.

18-годишната бременна в шестия месец в таксито е добре, като няма опасност за плода й. При катастрофата бе ранено в главата и дете епилептик, като имаше и трима по-леко пострадали, изписани за домашно лечение.

Бременна и дете епилептик ранени при катастрофа между бус и такси

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button