Хасково

Започна 8-часовата операция на Ивка, предстои голям концерт в Хасково

Започна операцията за отстраняване на тумора от мозъка на 2-годишната Иванина от село Въгларово. Първоначално операцията беше насрочена за понеделник, но беше отложена заради друг, по-спешен случай. Очаква се процедурата да продължи най-малко 8 часа.

Общо 6895,30 лв. бяха събрани на благотворителния концерт и базар в събота вечерта в Летния театър в Минерални бани. Парите вече са внесени по сметката на бащата на Иванина от Райна Ангелова, един от основните организатори на кампанията за спасяването на Ивка в Минерални бани.

Предстои и нов благотворителен концерт. Той ще бъде на 27 юли от 19 часа в зала „Дружба“. До няколко дни организаторите ще обявят програмата на концерта. Покани на стойност 5 лв. вече се разпространяват в Парфюмерията на к-кс „Веспрем“, до детския магазин за дрехи, Магазин за крепежни елементи до пл.“Лебеда“, Кафето в СБА, Козметично студио „БОРА“, ул. “Георги Кирков“, 14 А, Студио „Мистико“, Магазин за кафе срещу магазин „Чочко“, Магазин за бельо на „Веспрем“, бл. 20, Община Минерални бани, Пицария „Uno piu“, Хасково, кафе -аператив „Йори“, кв. Болярово, Салон за красота „Serendipity“.

Всеки, който иска да помогне за възстановяването на Ивка може да извърши и банков превод по сметката на баща й:

Иван Демирев Иванов
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
К.к.
К.к.
19.07.2016 13:21 13:21

Всички сме с нея. Господ да я пази.

Back to top button