Хасково

Отстраниха успешно тумора на Ивка за 4 часа в Истанбул

Туморът на двегодишната Иванина е отстранен успешно. Операцията в клиниката в Истанбул, която започна тази сутрин, е приключила следобед, съобщиха близки на детето.

Туморът е отстранен напълно. Той вече е бил обхванал всички нерви в мозъка на Ивка. Те обаче не са увредени. По пръвоначални данни операцията е успешна, макар че има много усложнения, сварзани с операцията, претърпяна от Иванина в България.

Детето ще се възстановява от операцията в Истанбул поне една седмица. Едва след това лечението на Иванина ще продължи с химио и радио терапия. По време на възстановяването лекарите ще анализират състоянието на Ивка, за да могат да й приложат възможно най-адекватното лечение.

Междувременно в Хасково предстои нов благотворителен концерт на 27 юли от 19 часа в зала „Дружба“. Покани на стойност 5 лв. вече се разпространяват в Парфюмерията на к-кс „Веспрем“, до детския магазин за дрехи, Магазин за крепежни елементи до пл.“Лебеда“, Кафето в СБА, Козметично студио „БОРА“, ул. “Георги Кирков“, 14 А, Студио „Мистико“, Магазин за кафе срещу магазин „Чочко“, Магазин за бельо на „Веспрем“, бл. 20, Община Минерални бани, Пицария „Uno piu“, Хасково, кафе -аператив „Йори“, кв. Болярово, Салон за красота „Serendipity“.

Всеки, който иска да помогне за възстановяването на Ивка може да извърши и банков превод по сметката на баща й:

Иван Демирев Иванов
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button