Петима се борят за директор на ДАИ – Хасково

Хасково

Петима са допуснатите кандидати в конкурса за директор на областен отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково, съобщават от Изпълнителната агенция.

Това са Атанас Желязков, Валентин Вълчев, Златко Здравков, Димо Христозов и Райчо Райчев. Няма недопуснати кандидати.

Haskovo.info припомня, че след последната рокада в ДАИ в края на март, когато напусна Радослав Тошев, на поста отново и. д. директор е инспекторът от ДАИ-Хасково Митко Даскалов, който бе временно назначен за директор и в края на януари.

Това бе шеста рокада в ДАИ-Хасково от началото на миналото лятото, когато започнаха корупционните скандали в службата.

Практическият изпит на кандидатите в конкурса ще е на 3 август в София.

4 коментара

  • Смешници! Борели се за директор на ДАИ! ГЕРБ са решили вече на кого ще поверят тази касичка ДАИ. Не съм виждал по-смешни конкурси от тези за ДАИ Хасково. Избира се нашето момче. Дава му се предварително теста и готово, спечелил първо място на конкурса. А за ДАИ е необходим просто един добър администратор, който да е ръководител на това смешно звено във веригата за печелене на пари от управляващите.

  • Атанас Желязков, Валентин Вълчев, Златко Здравков, Димо Христозов и Райчо Райчев. Това са кандидатите!Кой е приятел от изброените на Делян Добрев? Не е трудно да се познае. Той ще е директора на ДАИ Хасково.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.