Хасково

Търсят специалисти за новия Център за социални услуги

От общината вече набират документи за работа за специалисти в новия Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда, който ще е в малкия Бизнесцентър.

Търсят се главен социален работник, социален работник, психолог, рехабилитатор, медицински специалист и приложен специалист.

Общината има нужда и от петима домашни помощници, 10 социални асистенти и 20 лични асистенти.

Документи за кандидатстване се приемат до 28 юли включително, в Салон за административно обслужване на общината всеки работен ден от 9 до 16.30 ч. Образците на документите за кандидатстване ще се получават в Салона, както и са качени в сайта на общината в секция „Обяви и Съобщения“.

Haskovo.info припомня, че центърът се очаква да заработи до края на месеца. Той ще предоставя комплексни услуги на 200 деца и възрастни с увреждания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Надежда
Надежда
20.07.2016 15:49 15:49

Наска Ангелова от общежитието като се пенсионира най-сетне, ще дойде при вас. Тя е много социална. Натири всички дето и пречат и е готова за нови подвизи.

Back to top button