Читатели: спирките в Хасково разбити и подслон за бездомници

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че огромна част от автобусните и тролейбусни спирки в Хасково са обект на вандалски посегателства.

На повечето пък липсва актуално разписание на рейсовете, а ако е имало то е изпокъсано или надраскано. От община Хасково обясниха, че до дни ще бъдат готови нови разписания, които ще бъдат поставени по спирките в града.

Две от изпочупените спирки са чисто нови и бяха монтирани само преди около година. Едната е на кръстовището между бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“, чиито стъкла са напукани от силен удар.

Втората, на която стъклото е направо разбито, е до кръговото на бул. „Васил Левски“ срещу ВиК. Снимка на разбитото съоръжение изпрати Павел Данев.

Изпочупена е и спирката на „Лафка“ срещу СОУ „Васил Левски“.

За новите спирки по договор са длъжни да се грижат от „Лафка“, които ги стопанисват.

В същото време читатели алармираха, че в бившия РЕП на спирката срещу „Валентина“ на бул. „Раковски“ живее бездомник. Мъжът се подслонявал там почти всяка нощ, като вътре има завивки и всевъзможни вехтории.

Спирки

Спирки

Спирки

Спирки

ИЗПРАТИ НОВИНА

5 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.