Хасково

Камъни вместо асфалт спъват хасковлии

Image Сигнал за плачевното състояние на частта от ул. „Хан Аспарух“ в Хасково, намираща се между улиците „Клокотница“ и „Георги Бенковски“, изпрати читател на Haskovo.info. Улицата не е асфалтирана от 8-9 години, дори не е закърпвана, се жалва Атанаска Павлова.  По нея е невъзможно да мине кола.  

Проверка на Haskovo.info установи, че община Хасково е предвидила ремонт на улица „Хан Аспарух“, но тъй като отсечката се пресича от ул. „Клокотница“ ремонтът ще се забави. Причината е изготвянето на проект за смяна на водопровода на ул. Клокотница. След като това стане, фирмата, която се занимава с асфалтирането в този район ще започне работа на ул. „Хан Аспарух“. Предвидено е не просто изкърпване, а цялостен ремонт и нанасяне на няколко пласта асфалт, съобщи за Haskovo.info пресаташето на община Хасково Бояна Тодорова. 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jexi
jexi
25.02.2008 22:13 22:13

abe vie kvo 4akate asfalt li?tuk v silistra haskovska firma pravi obhoden pat za 18 mln leva a vie 4akate tam asfalt, estestveno 4e se orientirat kam golemite pari vsi4ko e korupcia,nerde haskovo nerde silistra,a tuk ima firmi z milioni.pr mi be6e priqteli sorry no korupciqta e na vsqkade

живееща на улицата
живееща на улицата
13.03.2008 14:07 14:07

незнам кой е в час с асфалтирането и кой не но кмета на града си свърши работата по въпрос ул.хан аспарух в момента тя е в отлично състояние и не пишете глупости без да сте видели резултата улицата е асфалтираха през м.август 2007 год.

гледат
гледат
13.03.2008 17:37 17:37

Абе не знам кой какво гледа, ама новината е от 25 юли 2007 година, т.е. преди асфалтирането 😉

Back to top button