Хасково

Измама с фактури за 190000 лева

ОДП - Хасково С фалшиви фактури на стойност 190 000 лева димитровградчанин е измамил държавата. От ОДП – Хасково съобщават, че 38-годишният мъж е управител на две фирми в Димитровград.  

Той е осъществил внос на захарни изделия от Турция като е използвал фактури за доставка със занижени стойности. Така той е избегнал плащане на около 190 000 лв митнически сборове. Материалите от полицейската работа са изпратени в прокуратурата по компетентност.

От полицията съобщават и за трима задържани при опит за кражба. Късно вечерта на 30 март в Харманли двама младежи на по 17 години от Хасково и Харманли и мъж на 31-години от с. Стамболийски са се опитали да проникнат в частен дом. 

Собственичката на дома е усетила крадците и е натиснала паник-бутона на СОД-ОДП. Пристигналите на място автопатрули са задържали нарушителите. Образувано бързо полицейско производство.

Служители на полицията са хванали и крадец на вода. 47-годишният хасковлия е прикачил паткарника си към водопроводната мрежа за питейна вода на ВиК-Хасково. По случая е образувано досъдебно производство.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button