Хасково

Правят занималня за деца на чиновници в Хасково

Община Хасково ще кандидатства по „Красива България“ с проект за създаване на занималня за деца на родители, работещи в администрация, става ясно от извънредна докладна, внесена за петъчната сесия от кмета Добри Беливанов.

Предвидено е занималнята да бъде в Младежкия център, където трябва да се ремонтира и оборудва помещение.

Занималнята ще е за деца от 3 до 6 г. и от 7 до 11 г. По проекта е необходимо и собствено финансиране на общината от 10% или 7000 лв.

Персоналът пък ще бъде нает от регистрирани безработни в бюрото по труда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутена
възмутена
21.07.2016 17:13 17:13

А така – за обикновените трудещи и служители кодекса не важи – дори когато децата им са болни майките не могат да отсъстват, защото работодателите ги заплашват с уволнение. Не дай си боже да искат да си ги гледат като са здрави. А за наглите чиновници от общината и други инстиуции и даром ще им ги гледат. От къде на къде! То бива такава наглост ама няма накъде повече!

читател
читател
22.07.2016 9:02 9:02

Всяка фирма може да кандидатства по този проект и да изгради детска гръдина за децата на служителите си. Така че участвайте и не пишете глупости.

Back to top button