Дете падна от гаражите зад „Рилски“, напрежение в квартала

Хасково

Малко дете е паднало преди 4 дни от покривите на гаражите зад хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“, алармира майката в една от социалните мрежи.

Според жената не е редно гаражите да са продължение на детската площадка. По нейните думи е цяло чудо, че дъщеря й не е пострадала сериозно при падането от 4 метра височина.

Собственици на гаражите заявиха пред Haskovo.info, че отгоре има поставени заграждения.

Покривите на гаражите обаче се използвали за игра на децата от 7 – 8 г. Хората се жалваха, че палавите малчугани замервали колите им с камъни. Виновни за това пък били и майките им, които стоели на кафето в парка и оставяли децата си без надзор.

„Всички сме вдигнали ръце от тези деца. Нас също никой не ни е питал дали искаме върху нашите гаражи да се играе и има заграждание“, коментира жена от гараж, превърнат в офис.

От въпросното заведение заявиха, че също нямат представа кой е монтирал парапетите над гаражите и уточниха, че тяхна грижа е единствено площадката преди тях, която е оградена с мрежи.

Клиенти на заведението коментираха, че просто трябва да се препречат входовете към покривите на гаражите за да не могат децата да стигат до там.

Гаражи

ИЗПРАТИ НОВИНА

2 коментара

  • Тия майки като отидат в парка да си гледат внимателно децата, не да седят на кафето и да си клюкарят и децата им остават без никакъв надзор. После какво било станало, кой бил виновен, кой не знам още какво. Търсят вината навсякъде другаде, но не и у себе си.

  • Много нахални и разглезени деца играят там. Хора, стягайте си децата и ги възпитавайте!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.