Хасково

46 свободни места останаха в гимназиите и след трето класиране

46 незаети места останаха в гимназиите в Хасковска област и след трети етап на записване, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието.

В хасковските ГПЧЕ „Асен Златаров“ има 1 незаето място в Испански с английски, 7 в Кетъринг с английски в ПГТ „Александър Паскалев“ и три в Мебелно производство с английски в ПГДС „Цар Иван Асен втори“.

В димитровградските ПМГ „Иван Вазов“ има три свободни в Математика с английски и две в Георграфия и икономика с английски, а в ЕГ „Иван Богоров“ – осем в Английски с немски и ИТ и едно в Английски с испански и ГИ.

В Харманлийското СОУ „Неофит Рилски“ останаха незаети по 7 в Английски с немски и Информатика с английски.

Седем са свободните места и в свиленградската ПГССИ „Христо Ботев“ в Селски туризъм с английски.

За незаетите места се кандидатства от 22 юли до 5 септември по график определен от училището. Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора, оригинала на удостоверението за завършен VІІ клас и оригинала на медицинското свидетелство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button