Регион

Подплашен кон обърна каруца, загина 67-годишен

67-годишен мъж от харманлийското с. Рогозиново е починал след като е бил затиснат от каруца, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в полицията е получен сигнал за открит починал мъж край селото. Разследването показало, че инцидентът станал около 10:30 часа в местността „Увата“. Вследствие на внезапно възникнала уплаха в животното или неравности по нивата, мъжът е загубил управлението над каруцата и тя се е преобърнала като го е затиснала. Мъжът е починал на място. Трупът е откаран в Съдебна медицина-Хасково за аутопсия, без първоначални следи от насилствена смърт.

Двама пътници са пострадали в пътен инцидент. Катастрофата е станала снощи в 22:10 часа на четвъртокласен път между селата Колец и Сърница. 20-годишен водач от село Черноочене е шофирал лек автомобил Фолксваген с несъобразена скорост. На десен завой е загубил управлението, излязъл е извън пътя вдясно и се е преобърнал в нива. От удара са пострадали возещите се в колата двама мъже на 27 г. и 32 г. също от Черноочене, които са с охлузвания и натъртвания по ръцете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button