Регион

Хванаха 11 кила марихуана в турски камион и 21 кг. тютюн

Свиленградските криминалисти конфискуваха над 11 кг. марихуана, съобщават от полицията.

Вчера малко след полунощ, на ГКПП „Капитан Андреево“ е извършена щателна митническа проверка на товарен автомобил „Ивеко“ с прикачено полуремарке, шофиран от 54-годишен турски гражданин с втори водач – 37-годишен мъж.

В колата, пътуваща от България за Турция е открит сак със суха листна маса с тегло 11,276 кг., реагираща при полеви наркотест на марихуана.

Случаят е докладван на Окръжна прокуратура – Хасково, двамата водачи са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Икономическите полицаи иззеха 21 кг. безакцизен тютюн. Вчера по обяд те са проверили адрес на улица „Картечар“ в Хасково по линия на разпространението на акцизни стоки без бандерол. В жилището, обитавано от 32-годишен мъж са открити кашони и чувал. Хасковлията е предал тютюна без бандерол с протокол по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button