Хасково

300 изгоряха за неправилно паркиране в Хасково, читатели алармират за още нарушения

Над 300 са глобените за неправилно паркиране в Хасково през последния месец, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на общината.

От кметството допълниха, че контролът, налаган от КОРЗ и общинска полиция, продължава и в летните месеци.

Haskovo.info припомня, че през миналия месец пък глобените за неправилно паркиране в областния град бяха повече от 200. Фишовете са на стойност 30 лв. Ако бъдат платени в срок от една седмица сумата е 15 лв.

Продължават и сигналите на читатели на Haskovo.info за неправилно паркирани автомобили в града.

Сред тях са такива за масово паркиране дори пред Районното полицейско управление, въпреки че там от общинска глобяват и паркиращи полицаи.

Неправилно се паркира и в кръстовищата в Хасково, а таксита си позволяват да спрат в изчакване на клиенти и върху самите тротоари до светофар в „Орфей“, например.

Наш читател засне и младежи профучаващи със скутер през пешеходната алея между областна администрация и кметството.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коцев
Коцев
25.07.2016 13:51 13:51

Къде са КОРЗ и общинска след 18:00 часа ? Елате на Булаир в най- горната част до Дунав да видите как спират и от двата края .Имаме около блоковете където да се паркира и гаражи , а колите им са вечно на улицата !!! До кога ще пишем и никой не ни обръща внимание ! На завоя до шлагера е същата история и те имат паркинг , а колите им са на улицата :@ А какви състезалите има по тази улица , но явно докато не стане белята няма да се вземат мерки …
Хиляди пъти съм писал от 18:00 до 20:00 да застават до шлагера две три седмици и ще свикнат да карат както трябва ! Сега полицаите застават до нас в най горната част на улицата до Дунав но там няма никакъв смисъл той който е засилен е по надолу . Тук горе искат не искат намалят ….

ЮЛИЯН
ЮЛИЯН
25.07.2016 15:10 15:10

ДРУГ УЧАСТЪК Е УЛ.СТАРА ПЛАНИНА ОТ ПРЕСЕЧКАТА НА УЛ.ДУНАВ ДО УЛ.цАР СТРАШИМИР-РЕДОВНО ПАРКИРАТ ВДЯСНО ПО 5-6 КОЛИ И ПОВЕЧЕ-КОЙ И КОГА ЩЕ ГИ НАУЧИ ДА НЕ СПИРАТ-СЪЗДАВА СЕ ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ОТ КАТАСТРОФИ ЗАРАДИ НАМАЛЕНА ИЛИ НИКАКВА ВИДИМОСТ В ТОЗИ УЧАСТЪК-ИМАЛО Е И ТЕЖКИ ИНЦИДЕНТИ-КОЙ И КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА-АМАН ОТ АПАТИЧНИ ХОРА!

Харитон
Харитон
25.07.2016 18:41 18:41

до светофар в “Орфей” ? От кога има светофар в Орфей?

Обезверена
Обезверена
26.07.2016 8:57 8:57
Отговор до  Харитон

Хаха … Дунаав , Дунааав , ама кой ти ги следи :)

anza
anza
26.08.2016 11:43 11:43

Да не говорим, че по цялата улица „Св.св. Кирил и Методий“ има знаци, забраняващи паркиране, а денонощно има спрени коли. Някои даже ги мързи да си ги паркират пред блока, въпреки че има места. По тази улица се шофира ката слалом.

Back to top button