Читатели: „Кърджалийска“ тъне в мрак, частна фирма ремонтира лампите

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че нощем хасковският бул. „Освобождение“ е неосветен и опасен.

„Разликата е особено фрапираща, когато се връщаш от осветена Гърция, която уж е в криза и се забиеш в тъмната „Кърджалийска“. Липсата на достатъчно улично осветление е предпоставка за тежки катастрофи“, алармира хасковски травматолог.

Проверка на Haskovo.info показа, че по „Кърджалийска“ действително има проблеми с осветлението. Части от натоварения булевард са осветени, други не, някъде лампите светят само над едното платно.

От общината обясниха, че са запознати с проблема, като частна фирма вече е започнала ремонт на осветителните тела.

Изпрати новина

5 коментара

  • Цяло Хасково тъне в мрак вече – и в преносния и в прекия смисъл. Чешмички и маси за шах правят новите управляващи – пълен фарс

  • Кажете коя е тази фирма за да можем да сигнализираме.От две години на ул.“8ми март „до моста на бившия кмет няма осветление. и то точно стълба до моста. Стълбите са тъмни ,опасно е вечер за деца и възрастни, има малки деца които играят навън и не се вижда когато си прибират колите.Моля, нека се сигнализира и за това много ще бъдем благодарни.

  • Не е само там в половината град няма ток и навсякъде се разхождат глутници с псета които скоро ще ги стрелям

  • Не сте прави.Елате пред бл.16 в кв. Орфей.Две ул. лампи осветяват блока.На 10м. от едната лампа сложиха още една(трета) да осветява и циганската баничарница.И всичко това се плаща от Общината с нашите пари от данъци.Зер,циганина да не си пали лампите и да се набутва допълнително с пари за осветление!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.