Регион

Натъпкаха печка на камион с контрабандни цигари

32 400 контрабандни цигари задържаха митничарите на „Капитан Андреево“ при щателни проверки на три ирански камиона, съобщават от Агенция „Митници“.

При един от случаите митническите служители откриват 18 000 цигари при проверка на камион с иранска регистрация. Превозното средство, управлявано от ирански гражданин, влиза в страната от Турция и на българския пункт митничарите го селектират за щателна проверка.

При проверката се установява, че зад шофьорската кабина, в резервоара на печката, както и в два шкафа са укрити 18 000 цигари без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети, а на шофьора е съставен акт.

При други два случая, при проверка на товарни автомобили с иранска регистрация, влизащи в страната от Турция, митническите служители са открили на различни места в естествените кухини на шофьорските кабини общо 14 400 цигари без акцизен бандерол.

Цигарите са иззети. На шофьорите на камионите са съставени актове. За обезпечаване на евентуални вземания по съставените актове от нарушителите е иззета общо сумата от 1200 евро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button