Хасково

Канят хасковските фирми на изложение в Комотини

Хасковските фирми получиха покана да участват на традиционното бизнес-изложение в Комотини. Това стана на среща на областния управител Станислав Дечев със заместник управителя на гръцката област Родопи Христос Метиос, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

В разговорите участваха заместник-областният управител Валентин Ангелов, заместник-кметът на Хасково Велин Балкански, Катерина Йоаниду – член на общинската управа на Комотини и представители на област Родопи. Делегацията е в Хасково по покана на председателя на ХТПП Янчо Янев.

Метиос обясни, че форумът в Комотини е възстановен миналата година. Регистриран е сериозен интерес от страна на гръцки и турски фирми. Сега домакините канят и български, в частност хасковски фирми да се включат в изложението от 3 до 5 ноември.

Дечев предложи да се организират съвместни двустранни бизнес-изложения в Хасково и Комотини. През септември се очаква да се проведе работна среща, на която да се уточнят датите за провеждането на съвместните базари. Първият да бъде под формата на Коледен базар в Хасково, а следващият – като Великденски базар в Комотини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button